Alcomex spouští nový internetový obchod ve Španělsku!

Alcomex s hrdostí oznamuje, že jsme spustili nové webové stránky a internetový obchod. Kromě devíti stávajících webových stránek (včetně Alcomexsprings.com, Alcomex.nl, Alcomex.fr a Alcomex.de) jsou nyní na řadě naši španělsky mluvící zákazníci. Od tohoto týdne jsme spustili webovou stránku a internetový obchod ve Španělsku. Ty lze nalézt na Alcomexmuelles.es a tienda.alcomexmuelles.es.

Internacionalizace Alcomexu

S již devíti webovými stránkami a pěti internetovými obchody Alcomex pracuje na e-commerce v Evropě. Abychom našim španělsky mluvícím zákazníkům mohli sloužit ještě lépe, rozhodli jsme se spustit španělský web a internetový obchod. To umožňuje všem španělsky mluvícím zákazníkům objednávat pružiny online přímo ve svém vlastním jazyce, provádět opakované nákupy a snadno najít historii svých objednávek. Toto je další velký krok v naší internacionalizaci, na který jsme velmi hrdí. Abychom oslovili ještě více lidí, budeme v nadcházejících měsících pokračovat v mezinárodního expanzi s novými internetovými obchody v dalších zemích Evropy.

Španělské webové stránky a internetový obchod

Webové stránky budeme používat především k tomu, abychom informovali naše španělsky mluvící zákazníky o Alcomexu a umožnili jim prostřednictvím této digitální cesty vytvářet vlastní požadavky. Nabízíme více než 4000 produktů přímo ze skladu prostřednictvím internetového obchodu. Optimální snadné použití internetového obchodu je pro naše (budoucí) zákazníky ve Španělsku zásadní.

O společnosti Alcomex

Alcomex je specialista na výzkum a vývoj, výrobu, distribuci a prodej široké škály pružin po celé Evropě. Díky více než 30 letům technických znalostí, rozsáhlým hi-tech strojům, vynikajícím zákaznicky orientovaným službám a kvalitě a konkurenceschopným cenám vám můžeme poradit s těmi ty nejlepšími pružinami pro vaše využití.

logo alcomex