Cesta k online „one stop shop“

One stop shop (1)

Cílem společnosti Alcomex je „one stop shop“, což obecně znamená, že si každý zákazník může najít tu správnou pružinu pro správné projekty. Proto pomáháme vypočítat správnou konfiguraci pružiny, síly a montážní prostor, abychom Vám poradili, které pružiny jsou nejvhodnější.

Je pro nás důležité, abychom evropským spotřebitelům poskytli stejné zkušenosti s jedním kontaktním místem i na našich platformách elektronického obchodu. Vytvořili jsme platformu elektronického obchodu založenou na čtyřech přesvědčeních pro snadné použití:

1. Najděte snadno tu správnou pružinu

S více než 15 kategoriemi a 4000 pružinami na skladě je snadné se ztratit. Proto je možné filtrovat a třídit na všech pružinových charakteristikách (průměr drátu, střední průměr, materiál, volná délka, pružinová síla při zatížené délce). S touto možností snadno naleznete správnou pružinu pro váš projekt kdykoliv.

webshop-products
filter-by

Když nemáte všechny informace o pružině, které potřebujete, nebo když stále máte pochybnosti o výběru pružin, naši techničtí inženýři vám rádi pomohou.

2. Bezpečná a zabezpečená platforma

V roce 2020 jsme výrazně vylepšili naše platformy elektronického obchodu směrem k Magento 2. S touto aktualizací můžete těžit z nejnovějších webových technik, zároveň je více zabezpečené úkládání vašich údajů. Kromě toho platforma také zvýšila rychlost. Výsledkem je rychlejší reakce na vaše požadavky a ještě rychlejší navigace a nákup pružin online.

3. Jednoduchá nákupní cesta online

S napjatými harmonogramy a rušnou agendou je důležité, aby pružiny byly dodány správně a včas. Náš online způsob podporuje rychlý a snadný nákup. Pružiny, které potřebujete, si můžete objednat ve dvou snadných krocích.

Krok 1: vyplňte své kontaktní údaje a způsob doručení.

Krok 2: vyberte si jeden z našich snadno použitelných způsobů platby (kreditní karta, PayPal, iDeal, Ban contact nebo Sofort banking). Po vašem prvním nákupu poskytujeme také možnost „zaplatit na účet“).

4. Přístupná platforma

Dostupnost je pro nás důležitá. Proto je vždy možné objednat pružiny jako „host“, takže není třeba vytvářet účet. Ale věděli jste, že si můžete vytvořit vlastní účet v našem internetovém obchodu bez závazků nebo nákladů? Tímto způsobem si můžete snadno objednat produkty ze skladu, zobrazit své objednávky a provést opakované objednávky.

Jsme rádi, že můžeme zákazníkům a potenciálním zákazníkům poskytnout on-line platformu elektronického obchodu, ve které se mohou snadno navigovat. Je snadné najít tu správnou pružinu za správnou cenu. Proces platby je jasný a jednoduchý, zpoží je dodáno v krátkém termínu a poskytujeme potřebný zákaznický servis.Pokud jste ještě neviděli naši platformu elektronického obchodu, neváhejte se podívat.

logo alcomex